Magasinering

Vi erbjuder magasinering av bohag i specialtillverkade lagerlådor som rymmer 6, 8 eller 10 m³ hos vårt systerbolag Förråd & Magasin i Sverige AB med lokaler i Norrköping. Lokalerna i Norrköping är stora och det finns nästan obegränsade möjligheter till magasinering. Vi kan för närvarande inte erbjuda magasinering i Nyköping, men vi undersöker möjligheten att bygga förråd där.

Vårt lager är anpassat för magasinering av möbler/bohag och håller en jämn temperatur och luftfuktighet för bästa miljö. Att lagren är uppvärmda är viktigt då exempelvis fanéer kan släppa och textilier kan bli fuktiga och mögla om de lagras växlande kallt och varmt.

 

Magasinering i lådor

Lokalen är givetvis larmad och försäkrad för att ni ska känna er säkra med magasinering av era saker.

Ni kan själva välja om ni vill transportera godset till oss eller om ni vill att vi kommer och hämtar med lastbil på adressen. Ni kan även anlita en annan flyttfirma om ni så önskar.

 

Vinterförvaring och magasinering av bilar

I mån av plats erbjuder även vinterförvaring av bilar, båtar, båtutrustning och annat som mår bra av att stå i uppvärmda lokaler över vintern.

För att få tillgång till sitt lagrade gods behöver man boka tid så att vi har möjlighet att ta fram ert gods.

Skulle ni vilja magasinera värdefulla objekt bör ni teckna en tilläggsförsäkring via er egen hemförsäkring för att få fullständigt skydd, skulle det vara några problem så kan vi teckna en extra försäkring åt er.

 

Vinterförvaring och magasinering av båtar

Vi hjälper även företag och andra organisationer med lagring, magasinering och kringtjänster. Stjärnexpressen AB som äger Expressbyrån i Nyköping har arbetat med lagerhantering i Norrköping åt företag sedan 1988. Med kunder som bland annat inkluderat/inkluderar Ericsson, Swedbank, Stadium och Sveriges Olympiska Kommitté har Stjärnexpressen en erfarenhet av lagerhantering som många organisationer kan dra nytta av. Vi är fokuserade på lagerhantering som kräver en hög servicenivå och mycket handpåläggning, exempelvis webbshoppar med allt från tio till tusentals artiklar och plockning av omfattande order med många olika artiklar. Vi utför även enklare montering och märkning av produkter.